Gepassioneerd zandstralen

Betaalbaar gevelreinigen

In tegenstelling tot andere gevelreinigingstechnieken gebruiken wij geen dure chemische producten bij het gevelreinigen en dit zonder afbreuk te doen aan het eindresultaat. Uw gevelreinigen met stoom is hierdoor een zeer budgetvriendelijke oplossing.

Antwerpse-Stralingswerken

Vind de juiste oplossing voor uw milieuvriendelijke reiniging van uw parking, oprit, terras, dak of gevel.

CONTACT US TODAY

Gevelreiniging Direct resultaat

Service & Kwaliteit

Wij leveren snel en proper werk. Omdat wij bij het gevelreinigen met stoomreiniging werken, heeft u geen restafval zoals zand en stof en hoeven we geen dure reinigingsproducten te gebruiken. Daarom is stoomreiniging van uw gevel een zeer budgetvriendelijke, ecologische en propere oplossing voor uw gevelreiniging, dakreiniging en opritreiniging.

Gevelreiniging


Gevelreiniging door middel van hogedruk en stoom. In sommige gevallen is het voegwerk nog intact maar de muren vervuild door mos, roet of aanslag. In dat geval kun je kiezen voor hogedrukstoomreiniging van uw gevel.

Wij gebruiken een gepatenteerde reinigingstechniek van SteamPLUS®. Dit combineert de unieke reinigingseigenschappen van stoom en water met een zeer hoge efficiëntie van hogedruk. Door water onder hogedruk te “oververhitten” aan 180° ontstaat er stoom, die zorgvuldig wordt afgeregeld en onder druk op het oppervlak van uw gevel, dak of oprit word gespoten. Zo verkrijgen wij een verbluffend ecologisch reinigingsresultaat zonder gebruik te maken van chemie/reinigingsmiddelen. Alle vervuiling op uw "Gevel, dak of oprit" word vervolgens verwijdert zonder de bijkomende nadelen van Stof, welke zandstralen met zich meebrengt. Verder, omdat het stoom/water van SteamPLUS® veel minder inslagkracht heeft dan zandstralen, is de kans op beschadigingen bij uw gevelreiniging minimaal. Daarom is deze techniek niet enkel ideaal om u gevel mee te reinigen maar gebruiken we deze ook bij monumentenzorg etc.

Mogelijkheden:

*Gevelreinigen zonder het voegwerk te schaden.

*Graffiti/kauwgum verwijderen van muren.

*Kauwgum verwijderen van opritten en speelplaatsen

*Reinigen van(monumentale) gevels, kunstwerken.

*Verwijderen van verf, coatings, hars, lijmlagen.

*Desinfectie van speeltoestellen, sanitaire ruimten etc.

Naast het feit dat hogedruk stoom heel effectief is, is het daarnaast ook nog heel milieuvriendelijk & maatschappelijk verantwoord. De SteamPLUS® bespaart tot wel 35% brandstof, heeft tot 60% waterbesparing, een zeer lage CO2 emissie en er zijn geen chemische reinigingsmiddelen nodig. Wilt u weten of deze reiniging ook voor uw gevels geschikt is, of heeft u een ander object dat u wilt laten reinigen? Neem Vrijblijvend contact op voor een gratis plaatsbezoek en offerte.

Gevel impregneren

Door jarenlange blootstelling aan extreme weersinvloeden verliest uw woning of bedrijfspand zijn verzorgde uitstraling.

Naast dat gevelreiniging de uitstraling verbeterd, draagt het reinigen van de buitenmuren ook bij aan de levensduur van uw woning. Schade aan uw gevel kan, als er geen actie ondernomen wordt, resulteren in grotere schade aan uw gevel en de muren binnen het gebouw. Het is van groot belang dat de buitengevel vochtwerend is. Het is in de meeste gevallen ook belangrijk om na de gevelreiniging/gevelrenovatie de gevels door te laten impregneren. Hierdoor voorkomt u nieuwe schade aan uw gevel en blijft uw gevel de uitstraling houden die het verdient.

CONTACT US TODAY

Video

Gevelreiniging

Met SteamPLUS®

Geschikt voor reinigen van gevels, kauwgom, graffiti, opritten etc.

Recent FB Posts

Opening hours

Om een goede service aan concurrentiële prijzen te kunnen bieden werken wij enkel op afspraak voor het leveren en afhalen van de goederen.

Steeds 7/7 telefonisch bereikbaar.

Get in Touch

Email:
  Info@Antwerpse-Stralingswerken.be
 • Phone:
  0486151849
 • Address:
  stijgbeugelstraat 24a
  Berchem-Antwerpen
  Belgie

  Werkzaam in de provincie Antwerp, Mechelen, Kontich, Lier, Lint, Hove, Mortsel, Edegem, Aartselaar, Linker-oever, Wommelgem, Borsbeek, Deurne, Hoboken, Boom, Niel, Puurs, Rumst, Sint-Katelijne, etc...