Gepassioneerd


zandstralen & luchtgommen


Gratis prijsofferte & plaatsbezoek


Donkere-geverfde trappen

Oude donkere of geverfde trappen kunnen gemakkelijk gezandstraald worden. Contacteer een gepassioneerde straler.

Het mooie zit in de inperfectie die de trap een tijdloze en karaktervolle uitstraling geeft. U hoeft zich zelf dan ook geen zorgen te maken bij putjes, krassen of slijtage. Bij het trap zandstralen of het stralen van uw trap vergaat dit in het geheel wat een typisch tijdloos karakter weergeeft. Wij zandstralen trappen en restylen uw trap doorgaans op 1 dag, na deze behandeling wordt uw trap lichter, moderner en tijdloos. Door je oude trap te zandstralen wordt deze een paar tinten lichter en lijken de trap treden weer als nieuw. Ook de stijlen en plafondbalken worden steeds mee gezandstraald (luchtgommen). Heeft u hieromtrent nog vragen, kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Zandstralen & Luchtgommen

verwijderen van vernis en verflagen


Welkom bij Antwerpse-Stralingswerken het zandstralen en luchtgommen van trappen. Het is ons een genoegen u te mogen ontvangen en onze diensten te mogen aanbieden op deze pagina. We proberen u te introduceren in het Luchtgommen en Zandstralen van trappen zodat u een beter inzicht krijgt in de technieken die wij u kunnen aanbieden.

Trappen zandstralen is een dienst die word aangeboden op verplaatsing in de ganse provincie Antwerpen. Eens ter plaatse met onze mobile unit word de woonst afgeplakt of beter de toekomende ruimtes op de traphal. Dit is ook de enige manier om uw woonst te vrijwaren van stof. Waarom stof? Het woord zegt het zelf, bij het Zandstralen van trappen maken wij gebruik van Zand of straalmiddel wat in een ketel op druk word gezet en vervolgens word gespoten om een schurend effect te creŽren. Doordat het straalmiddel met het te behandelende oppervlak in contact komt in dit geval met uw trap of traptrede, komt er stof vrij van de verontreiniging die word verwijderd als ook van het zandstraalmiddel dat explodeert door de kracht. Deze technieken worden verder ook gebruikt bij ander houten zoals deuren, meubelen, metalen en andere soorten.

Het is daarvoor in uw eigen belang dat wanneer het toelaat, dit grondig gebeurd of u dit zelf doet wat resulteert in een besparing op de investering, maar zo brengt u het vuil niet in uw woon omgeving. Moest u toch nog zand of stof vinden, vrees niet, de straalmiddelen zoals olivijnzand zijn ecologisch en kunnen gewoon gestofzuigd worden. Bij het trap zandstralen is het toch van belang dat het meeste van de verontreiniging verwijderd is en hier ga ik graag dieper op in. Trappen die voorzien waren van een loper hebben meestal lijmresten. Deze resten zijn zacht en absorberen de druk bij het zandstralen dat maakt dat de lijmresten beter resistent zijn tegen het schurend effect van het trap zandstralen. Het reeds blootliggend houten oppervlak, of het nu een traptrede of trap balustrade is heeft geen absorptie en staat dus 100% bloot aan het schurend effect van het zandstralen. Dit maakt dat er een verschil of reliŽf zal te zien zijn in het oppervlak. Daarom is het beter om zeer harde verf of lijmresten eerst te verwijderen met een spatel of krabber. Zo krijgt u het beste resultaat. Voor meer info, offerten of raad, contacteer ons gerust vrijblijvend via de contact pagina of offerten pagina. "keywords Trappen stralen, trappen zandstralen, zandstralen trappen, stralen trapen, zandstralen trap, trap zandstralen."

Contacteer een gepassioneerde zandstraler

Bel ons (0486151849) we helpen u graag verder.

CONTACT US TODAY

Recent FB Posts

Opening hours

Om een goede service aan concurrentiŽle prijzen te kunnen bieden werken wij enkel op afspraak voor het leveren en afhalen van de goederen.

Steeds 7/7 telefonisch bereikbaar.

Get in Touch

Email:
  Info@Antwerpse-Stralingswerken.be
 • Phone:
  0486151849
 • Address:
  stijgbeugelstraat 24a
  Berchem-Antwerpen
  Belgie

  Werkzaam in de provincie Antwerp, Mechelen, Kontich, Lier, Lint, Hove, Mortsel, Edegem, Aartselaar, Linker-oever, Wommelgem, Borsbeek, Deurne, Hoboken, Boom, Niel, Puurs, Rumst, Sint-Katelijne, etc...