Onze passie


Antwerpse-Stralingswerken Is gepassioneerd door het stralen, daarom ontwikkelen wij ons voordurent en investeren we in de laatste technieken om steeds de beste service en kwaliteit te kunnen garanderen naar onze klanten en om mee te zijn ano 2018. Gepassioneerd door het stralen in alle fasseten van het woord. Professioneel zandstralen en luchtgommen van trappen, zolderbalken, deuren en garagepoorten. Het Reinigen van Gevels, opritten, daken en zonnepanelen. Dit steeds meer zorg voor de materialen en oppervlakken, steeds met liefde voor het vak.

.

Steeds gratis plaatsbezoek en prijsofferte.

Contacteer een gepassioneerde zandstraler

Traprenovatie Donkere of geverfde trappen kunnen gemakkelijk gezandstraald worden. Het mooie zit in de inperfectie die de trap een tijdloze uitstraling geeft. U hoeft zich zelf dan ook geen zorgen te maken bij putjes, krassen of slijtage plekken. Bij het trap zandstralen of het stralen van u trap vergaat dit in het geheel wat een typisch tijdloos karakter weergeeft. Wij zandstralen of luchtgommen en restylen uw trap doorgaans op 1 dag, na deze behandeling word uw trap lichtere, modener. Door je oude trap te stralen word deze een paar tinten lichter en lijken de trap treden weer als nieuw. Ook de stijlen en plafondbalken word steeds mee gezandstraald of gegomd.

Gevelrenovatie Uw gevel heeft het zwaar te verduren? Een opfrisbeurt houd de waarde en het uitzicht van uw pand op peil. Is uw gevel aangetast door vuil, mos of uitlaatgassen? Dan bied zachte reiniging met heet water een oplossing, dit zonder chemicaliën. Maar milieuvriendelijk en efficiënt. Bij de gevelreiniging is het belangrijk om de gevel niet te beschadigen. Zware reinigingsmethodes zoals zandstralen zijn erg vervuilend en stofferig. Deze vermijdt u beter, zeker op een een zachte ondergrond. Bij de gevelreiniging gebruiken we enkel heet water of stoom, aan een relatief lage druk en brengt geen beschadiging aan op uw gevel, nog vervuiling voor de oprit of buren.

Dak & Zonnepanelen reiniging Daken en zonnepanelen zijn vaak aangetast door algen & mossen. Zo zien daken en panelen er dikwijls verkleurd en vlekkerig uit. Mos en vervuiling vestigd zich namelijk aan de dakmaterialen waardoor een goede waterafvloeiing belemmert wordt en zelfs tot lekkage kan leiden. De oplossing hiervoor is geen nieuw dak maar een duurzame dakreiniging. Effectief reinigen zonder chemie en zonder beschadigen volgens de gepatenteerde hogedrukstoomtechniek van Steamplus®. Deze technologie combineert de unieke reinigingseigenschappen van stoom en water in cobinatie met de effectiviteit van hogedruk..

About Company

Terms of Use
Sitemap

Recent FB Posts

Opening hours

Om een goede service aan concurrentiele prijzen te kunnen bieden werken wij enkel op afspraak voor het leveren en afhalen van de goederen.

Steeds 7/7 telefonisch bereikbaar.

Get in Touch

Email:
  Info@Antwerpse-Stralingswerken.be
 • Phone:
  0486151849
 • Address:
  stijgbeugelstraat 24a
  Berchem-Antwerpen
  Belgie

  Werkzaam in de provincie Antwerp, Mechelen, Kontich, Lier, Lint, Hove, Mortsel, Edegem, Aartselaar, Linker-oever, Wommelgem, Borsbeek, Deurne, Hoboken, Boom, Niel, Puurs, Rumst, Sint-Katelijne, etc...