About Us

Antwerpse-Stralingswerken is een technisch bedrijf voor:

Oppervlakte behandeling van hout, steen en metaal

In en rond de regio Antwerpen, gespecialiseerd in het Zandstralen en Luchtgommen van trappen, maar evengoed voor het zandstralen en natstralen of stomen van gevels, daken en opritten. We leggen de nadruk op een kwaliteitsvol resultaat. Dit door te investeren in duurzaam apparatuur en ecologische materialen. Wij zorgen dan ook dat we altijd mee zijn met de nieuwste technologieen. Bij Antwerpse-Stralingswerken weten we dat 'voor' blijven een uitdaging is. Wij onderscheiden ons van anderen door elke dag weer te streven naar vernieuwing en perfectie.

EEN KLEIN BEDRIJF MET EEN TOPSERVICE

Bestaande uit vader en zoon, is Antwerpse-Stralingswerken een echt familiebedrijf. Samen beschikken we over een zeer grote straal kennis die we graag delen met u. Dat we een kleinere firma zijn, laat ons toe u een nog betere service te bieden. We reageren snel bij vragen en problemen en dat voor, tijdens en na de werken. Wij nemen bovendien tijdens het zandstralen de tijd voor precisie. Kwaliteit komt altijd op de eerste plaats. Nauwgezette afwerking zijn voor ons een must. Hebt u een vraag voor een gepassioneerde straler? Contacteer ons gerust

Openingsuren

Om een goede service aan concurrentiele prijzen te kunnen bieden werken wij enkel op afspraak voor het leveren en afhalen van de goederen.

Steeds 7/7 telefonisch bereikbaar.

Bel ons: 0470/18.31.26

Recent FB Posts

Opening hours

Om een goede service aan concurrentiele prijzen te kunnen bieden werken wij enkel op afspraak voor het leveren en afhalen van de goederen.

Steeds 7/7 telefonisch bereikbaar.

Get in Touch

Email:
  Info@Antwerpse-Stralingswerken.be
 • Phone:
  0486151849
 • Address:
  stijgbeugelstraat 24a
  Berchem-Antwerpen
  Belgie

  Werkzaam in de provincie Antwerp, Mechelen, Kontich, Lier, Lint, Hove, Mortsel, Edegem, Aartselaar, Linker-oever, Wommelgem, Borsbeek, Deurne, Hoboken, Boom, Niel, Puurs, Rumst, Sint-Katelijne, etc...